Neerlandse Lloyds Lloyd’S Coverholder Data Analyse Code Scherm 1
Data

Volmacht Data Services

Neerlandse's data services maken geautomatiseerde volmachtprocessen mogelijk waarbij een externe data component vereist is. Neerlandse levert op maat toepassingen zoals geautomatiseerde pechhulp-dekking, aanvullende data sets bij premieberekeningen en premie engines.

Externe datasets

Het aantal openbare datasets dat vrij gebruikt mag worden neemt snel toe. Denk bijvoorbeeld aan het RDW register waarmee gecontroleerd kan worden of een auto als taxi wordt gebruikt. En denk ook aan de LeefBarometer 2.0 en  Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG) waarmee u uw portefeuille kunt beoordelen en uw eigen risicoprofiel kunt samenstellen. Neerlandse stelt u in staat om gebruik te maken van deze ontwikkelingen. 

Hypotheses worden pas echt interessant wanneer u kunt inzoomen op het detail en combinaties kunt maken met externe datasets.

Extended analysis

Extended Portfolio Analysis (EPA) van Neerlandse stelt u in staat om het rendement van uw non-life portefeuille te analyseren met externe datasets. Onze analyses zijn gelaagd en bieden "actionable data". Speel met nieuwe data sets en stel hypotheses op. Als gevolmachtigd agent heeft u goud in handen, het is tijd om uw data te verzilveren.

Hypotheses worden pas echt interessant wanneer u kunt inzoomen op het detail en combinaties kunt maken met externe datasets.

Op maat

Neerlandse levert op maat toepassingen zoals geautomatiseerde pechhulp-dekking, aanvullende data sets bij premieberekeningen en premie engines. Sinds 2012 hebben wij ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van web services waarbij een koppeling met een volmachtadministratie een vereiste is. Denk hierbij ook aan postcode web services en andere openbare datasets die zo voor het volmachtbedrijf ontsloten kunnen worden. 

Bekijk onze andere diensten
Overstromingsverzekering

Neerlandse ontwikkelde een model om het overstromingsrisico in Nederland te bepalen zodat het weer verzekerbaar was. Voorlopig kunnen deze verzekeringen helaas niet meer worden gesloten omdat de risicodrager zich teruggetrokken heeft. Wij zoeken naar een nieuwe oplossing.

Alternatieve Capaciteit

Neerlandse adviseert in buitenlandse tekencapaciteit voor de volmachtmarkt.