Diensten

Neerlandse is de innovatieve assuradeur Eindhoven, winnaar van de Nederlandse NVGA AM Innovation Award 2017 en Lloyd's coverholder sinds 2012. Wij richten ons op de volmachtmarkt, de markt van waarde. Wij geloven in een onafhankelijke volmachtmarkt door focus op rendement en partnership. Data en technologie zijn het kloppende hart van onze organisatie.  

Overstromingsverzekering

Neerlandse en Lloyd’s garanderen 100% dekking op elke overstromingsrisicoverzekering. Dát kan geen andere verzekeraar u bieden.

Volmacht Portefeuilleanalyse

Volmacht Portefeuilleanalyses (VP) van Neerlandse maken het rendement van uw non-life portefeuille direct inzichtelijk. Onze analyses zijn gelaagd en bieden "actionable data". Speel met nieuwe data sets en stel hypotheses op. Als volmachtbedrijf heeft u goud in handen, het is tijd om uw data te verzilveren.k

Alternatieve Capaciteit

Neerlandse is als Lloyd's coverholder verbonden met de internationale markt in verzekeringscapaciteit. Neerlandse levert tekencapaciteit voor de volmachtmarkt in partnership met internationale risicodragers én het volmachtbedrijf. 

Volmacht Data Services

Neerlandse's data services maken geautomatiseerde volmachtprocessen mogelijk waarbij een externe data component vereist is. Neerlandse levert op maat toepassingen zoals geautomatiseerde pechhulp-dekking, aanvullende data sets bij premieberekeningen en premie engines.