Neerlandse Lloyds Lloyd’s Coverholder overstromingsrisicoverzekering flood insurance Overstroming Water
overstromingsverzekering

Overstromingsverzekering nu overal verkrijgbaar

Door de toegenomen aandacht voor het gevaar van een overstroming in Nederland is de vraag naar de Neerlandse overstromingsrisicoverzekering fors toegenomen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn Klap en Neerlandse een samenwerking aangegaan met ruim 1.500 onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Vanaf vandaag kan iedereen terecht bij zijn of haar eigen verzekeringsadviseur. Zowel voor inzicht in het overstromingsrisico voor een specifiek adres én voor het afsluiten van de overstromingsverzekering.

24 november 2016
> Overstromingsverzekering

Alle samenwerkende verzekeringsadviseurs zijn lid van coöperatie DAK. “Wij zijn trots op deze mooie samenwerking. Overstroming is een zwaar onderschat risico en het is dan ook goed dat onze leden eindelijk een antwoord én een passende oplossing kunnen bieden voor dit steeds maar toenemende risico”. Aldus Tim Rijvers algemeen directeur van DAK.

"Overstroming is een zwaar onderschat risico en het is dan ook goed dat onze leden eindelijk een antwoord én een passende oplossing kunnen bieden voor dit steeds maar toenemende risico”

Nederland is grotendeels potentieel overstroombaar. Maar liefst 26% van de Nederlandse bodem ligt onder N.A.P. waarbij nog eens 29% van de rest van Nederland overstroombaar is vanuit rivieren. In onze delta lopen 9 miljoen inwoners het risico slachtoffer te worden van een overstroming in een gebied waar tweederde van ons nationale inkomen (BNP) verdiend.

Gerelateerde artikelen
Neerlandse Lloyds Lloyds Coverholder Overstromingsverzekering Flood Insurance Brug Kerk Rivier overstromingsverzekering Villaverzekeringen van Turien krijgen volledige overstromingsdekking

In samenwerking met Aon Reinsurance Solutions breidt Turien & Co. Assuradeuren per 1-1-2020 premium woonverzekeringen uit met overstromingsdekking.

Neerlandse Lloyds Lloyds Coverholder Overstromingsverzekering Flood Insurance Brug Molen Kanaal overstromingsverzekering Stijgende zeespiegel bedreigt drie keer meer mensen dan gedacht

Niet 80 maar 300 miljoen mensen worden bedreigd door de zeespiegelstijging.