Neerlandse Lloyds Lloyd’S Coverholder Algemeeen City London
Capaciteit

Alternatieve Capaciteit

Neerlandse is als Lloyd's coverholder verbonden met de internationale markt in verzekeringscapaciteit. Neerlandse adviseert in buitenlandse tekencapaciteit voor de volmachtmarkt in partnership met internationale risicodragers en makelaars. 

Volmacht in ontwikkeling

De Nederlandse volmachtmarkt is in ontwikkeling. Het aanbod van Nederlandse volmachtverzekeraars is de afgelopen jaren geslonken. De behoefte aan nieuwe tekencapaciteit groeit. Hierbij kan buitenlandse tekencapaciteit voordelen bieden. Neerlandse analyseert volmachtportefeuilles met een Internationale bril in samenwerking met buitenlandse risicodragers en makelaars en biedt daarbij toegang tot deze markt. 

Bekijk onze andere diensten
Overstromingsverzekering

Neerlandse ontwikkelde een model om het overstromingsrisico in Nederland te bepalen zodat het weer verzekerbaar was. Voorlopig kunnen deze verzekeringen helaas niet meer worden gesloten omdat de risicodrager zich teruggetrokken heeft. Wij zoeken naar een nieuwe oplossing.

Volmacht Data Services

Neerlandse's data services maken geautomatiseerde volmachtprocessen mogelijk waarbij een externe data component is vereist.